Čarovná zima (2024) | Databáze knih

Čarovná zima přehled

Čarovná zima
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/552429/bmid_carovna-zima.jpg 5 1 1

Evitovka Čarovná zima prináša zbierku poviedok o láske, ktorá prichádza v tých najmenej očakávaných chvíľach a v najrôznejších podobách. Sympatické ženské postavy hľadajú pravé city alebo ich nečakane objavia v rozličných životných situáciách – v mladosti, v zrelosti, v nádeji aj po sklamaniach. Každá poviedka odhaľuje príbeh plný dobrodružstva, vášne a láskavého humoru, ktorý dokáže rozohriať srdce aj v najchladnejšom zimnom čase. Nečakané pointy a hlboké emócie dodávajú každej stránke nádych čara a radosti, pričom nechýba ani štipka nostalgie. Čarovná zima je pozvánkou do sveta, kde láska vždy nájde svoju cestu – nech už je akokoľvek komplikovaná či bláznivá.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čarovná zima. Přihlašte se a napište ho.

Jane2016
24.12.2024 4.5 z 5

Čas hledání té pravé knihy, která by mě naladila na vánoční vlnu, byl letos delší, než jsem čekala. Rukama mi sice prošlo pár knih, ale žádná z nich mi nedokázala přinést to pravé kouzlo Vánoc. Až do chvíle, než jsem otevřela Čarovnou zimu.

Ta na mě už během první povídky dýchla vánočním kouzlem a to mě neopustilo až do poslední kapitoly. Láska, naděje a humor je na každé stránce. Úsměv mě během čtení opouštěl jen
velmi zřídka.

Co mě překvapilo nejvíce, byla kvalita všech povídek. Obvykle si v povídkových sbírkách najdu jednu nebo dvě, které mě opravdu chytí, ale tady? Každý příběh měl něco jedinečného – svou atmosféru, svůj děj a své kouzlo.

Velké díky patří autorkám za to, že vytvořily něco tak krásného. Konečně jsem našla knihu, která mi nejen připomněla, proč mám Vánoce tak ráda, ale také mě zcela naladila na jejich příchod. Tuto knihu rozhodně doporučuji všema dvaceti!

Kniha Čarovná zima v seznamech