Dievča, ktoré spadlo pod Čarokraj a zažilo tam veselice přehled

Dievča, ktoré spadlo pod Čarokraj a zažilo tam veselice
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/192115/dievca-ktore-spadlo-pod-carokraj-a--192115.jpg 4 27 27

Čarozem série

< 2. díl

Kde bolo, tam bolo, dievča menom September malo tajomstvo. Viete, tajomstvá sú chúlostivé veci. Treba si ich strážiť, či ste dieťa alebo dospelý. Ale my predsa o tajomstve September čosi vieme! Toto dievčatko prežilo v rozprávkovom Čarokraji nevídané dobrodružstvá a stretlo mnoho kamarátov. Doma pri umývaní čajových šálok na to samozrejme neustále myslí. Až kým sa za oknom neobjaví čln so záhadnou striebornou rukou... Pokračovanie nádherného fantasy príbehu pre deti aj dospelých, v ktorom tentoraz spolu so September zavítame až pod Čarokraj.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Plus , Albatros (ČR)
Originální název:

The Girls Who Fell Beneath Fairyland and Led athe revels There , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dievča, ktoré spadlo pod Čarokraj a zažilo tam veselice. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

alibaba72
02.12.2021 5 z 5

Toto je velmi zajímavé čtení, chvilku tedy hodně na zamyšlení, ale moc pěkné...

Knihomedvěd
05.05.2021

Tuto knihu jsem měla doma už několik let a pořád jsem se nechystala ji přečíst, ale teď jsem ji tak trochu z nouze vytáhla z knihovny a kniha byla nad má očekávání. Je to originální příběh plný fantazie a nápadů. Moc se mi líbily kresby na začátcích kapitol a celé zpracování.


Zelený_Drak
24.03.2020 3 z 5

Tento díl mi byl o něco bližší než první, protože September už byla přeci jen starší a řešila "dospělější" starosti. Přesto si stojím za vším, co jsem napsala o prvním dílu. Knihu jsem měla rozečtenou 8 měsíců, moc mě nebavila a zároveň se mi líbila. Je to právě kvůli autorčině košatému, bohatému, ale někdy až příliš vyšperkovanému a strojenému vyprávěcímu stylu. Neumím si úplně představit, že dítě tuto knihu přečte za víkend (i když dítě zase třeba o něco víc strhne podčarozemské bujaření). Po hlubších myšlenkách se spíš tak jako klouže po povrchu. Po nepřeložených dílech se asi shánět nebudu. Ještě mě ale od autorky čeká Nesmrtelný příběh, ten už mám doma.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dievča, ktoré spadlo pod Čarokraj a zažilo tam veselice v seznamech

v Přečtených45x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených5x
v Knihotéce30x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech1x