Jeden ze sta přehled

Jeden ze sta
https://www.databazeknih.cz/img/books/84_/84423/jeden-ze-sta-84423.jpg 4 45 45

Carson Ryder série

1. díl

Rafinovaný vrah útočí Bizarní a záhadné vzkazy nalezené na dvojici mrtvol v alabamském městě Mobile jsou podnětem k horečnatému pátrání, jímž jsou pověřeni mladý detektiv Carson Ryder a zkušený policista Harry Nautilus. S přibývajícím počtem mrtvol se Ryder noří do úděsné minulosti vlastní rodiny a hledá radu u svého psychopatického bratra, který byl usvědčen z podobných odporných zločinů. Ryder je brzy konfrontován nejen s vlastními zasunutými obavami a děsivými sny, ale také s vědomím, že další vrahovou obětí má být někdo, koho zná. ... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , BB art

The One Hundredth Man, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jeden ze sta. Přihlašte se a napište ho.

Ava365
12.12.2019 4 z 5

Celkem slušná kniha. Sympatický detektiv Carson Ryder, tak trochu chandlerovský způsob vyprávění, bizarní vraždy a trochu moc akční závěr.

rodak
17.04.2019 4 z 5

Také jsem neočekával nějakou knižní bombu,ale překvapení a spokojenost se ruku v ruce dostavila.Hlavní plus je v sympatickém vypravěči.Kde jsou další české překlady autorových knih?

ThomasRuhe
22.10.2016 4 z 5

I když jsem si tuhle knihu přečetl spíše náhodou, tak zklamaný nejsem. Příběh pěkně odsýpá, pátrání po sériovém vrahovi je zajímavé od začátku do konce. Detektivní parťáci Ryder a Nautilus jsou sympaťáci, a jejich rozhovory jsou vtipné a plné ironického humoru. Kromě případu, řeší i budoucnost své jednotky, která se u jejich nadřízených netěší velké oblibě. I závěr ujde, nechybí trocha překvapení a dramatický konec. Pokud Kerley napíše další knihu s tímhle párem detektivů, tak si jí určitě přečtu.

Kniha Jeden ze sta v seznamech

vraždy

Autorovy knížky