Čáry života přehled

Čáry života
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/323522/mid_cary-zivota-EzE-323522.jpg 4 926 926

Čáry života série

1. díl >

Ve světě, kde vládne násilí a právo silnějšího, kde mnozí trpí, má každý člověk zvláštní dar. Akos a Cyra jsou pro ten svůj zneužíváni. Cyra má dar bolesti a síly a její bratr, tyran vládnoucí celému válečnickému národu, její sílu používá k tyranizování nepřátel. Akos pochází z mírumilovného národa a pro rodinu by obětoval i vlastní život. Dokáže si Cyra s Akosem navzájem pomoci, nebo přinese jeden druhému zkázu?... celý text

Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

Carve The Mark, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čáry života. Přihlašte se a napište ho.

Therria
13.12.2024 5 z 5

Miluji ten příběh, miluji prostředí, kde se odehrává, Akose a Cyru a jejich chemii. Vždycky jsem si myslela, že jsem člověk, který knihu přečte jednou a dost, ale k téhle se vracím vždy po dvou letech, kdy marně hledám mezi moderními YA něco, co by mě chytilo stejně. :)

M.C.SMITH
30.11.2024 3 z 5

Nenadchlo a ani neurazilo, ze začátku mne to nebavilo skoro vůbec. Nakonec jsem knihu dočetla a pro mne průměr.

whiolet
13.08.2024 3 z 5

Velmi pomalý rozjezd, bohužel jsem si k hlavním postavám nevytvořila žádný vztah a dělalo mi problém nepřeskakovat stránky.
Za mě tedy lehký podprůměr.

Po sérii Divergence přichází Čáry života

13.01.2017

Vždycky šla po té nejtvrdší, nejsyrovější pravdě, znovu a znovu, jako žena odhodlaná zlámat si všechny kosti v těle s vědomím, že srostou a budou ještě pevnější.

Kniha Čáry života v seznamech

v Přečtených1 333x