Kniha života přehled

Kniha života
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404128/bmid_kniha-zivota-S4g-404128.jpg 4 731 731

Závěrečný díl světově úspěšné trilogie. Hlavní hrdinové a milenci, čarodějnice Diana Bishopová a upír Matthew Clairmont, se vracejí v čase z alžbětinského Londýna zpět do naší současnosti. Diana je těhotná a o to víc odhodlaná bránit se proti těm, kteří chtějí ukrást a zneužít tajemství objevené čarodějnicemi v dávných dobách a ukryté v tajemném Ashmoleově svazku. Než se však Dianě a Matthewovi podaří odhalit obsah tajného rukopisu alias Knihy života, musí uhájit i svůj zakázaný vztah.... celý text

Literatura světová Pro ženy Fantasy
Vydáno: ekniha , Knižní klub

The Book of Life, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kniha života. Přihlašte se a napište ho.

dana_vrana
08.12.2024 4 z 5

Závěrečný díl splnil má očekávání. Možná se podívám i na seriál. Ano, jsou tam opět zdlouhavější pasáže, bez kterých by se to obešlo, ale stejně jako u prvního dílu jsem se nenudila. Konec už šel zase ráz na ráz. Já jsem si celou sérii opravdu užila.

Lioncz24
21.10.2024 3 z 5

Třetí a zároveň poslední díl trilogie
Za mě to bylo lepší něž seriál

Kaka.cs
19.06.2024 4 z 5

Poslední díl série byl velice zajímavý a čtivý. Doplnila jsem si díky němu spoustu nejasností, které ve mě vyvolal seriál, vše zde bylo pěkně, logicky a vědecky vysvětleno.
Myslím akorát, že poslední část knihy byla trochu uspěchaná. Líbilo by se mi, kdybychom se trochu víc ponořili do intrik a fungování Kongregace, dozvěděli se, jak probíhalo jednání o zrušení smlouvy.

Knižní novinky (26. týden)

23.06.2019

„Ale na to, abys mi řekla, co cítíš, slova nepotřebuješ,“ ujistil mě. „Vidím tě, i když se skrýváš před zbytkem světa. Slyším tě, i když mlčíš.“ To byla definice ryzí lásky.

Ocenění knihy (1)

2014 - Goodreads Choice Awards (Best Fantasy)

Kniha Kniha života v seznamech

v Přečtených1 131x