Čas tančit přehled
Karen Kingsbury
Martin a Ema se rozhodli všechno skončit. Po letech manželství naplněných prací a péčí o děti se octili v začarovaném kruhu neporozumění a vnitřního odcizení. Pro všechny kolem představují dokonalý pár – obdivovaný přáteli a kolegy, ceněný jejich dětmi. Jejich manželství jim mnozí závidí. Ale Martin s Emou vědí, že jejich štěstí je jen předstíranou pózou. Ve skutečnosti čekají na správný čas, aby svým dětem oznámili, že se chystají rozvést. Avšak u rodinného setkání, kde k tomu má dojít, Nikol překvapeným rodičům sděluje, že se bude vdávat. Jak jí mohou zkazit radost svým oznámením? Nezbývá než předstírat, že je všechno v pořádku, dokud svatba neproběhne. Je ještě možné, aby pro ně byla cesta zpět? Nebo je již příliš pozdě na to, aby v sobě objevili ztracenou lásku?... celý text
Romány Pro ženy Duchovní literatura
Vydáno: 2016 , Advent-OrionOriginální název:
A Time to Dance, 2001
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čas tančit. Přihlašte se a napište ho.
Ačkoliv to tak na první pohled vypadá, nejedná se o klasický román pro ženy, ale o duchovní literaturu. A věřím tomu, že se může spoustě lidí i líbit a může je oslovit. Mně osobně vadilo, že kniha je na mnoha místech naivní a americká kultura z ní doslova přetéká.
Kniha Čas tančit v seznamech
pro ženy rodina manželství rozvod manželské hádky duchovní literatura Nový zákon rozvoj osobnosti, osobní rozvoj manželská krize nový začátek
2016 | Čas tančit |
2017 | Most |
2018 | Anjelská misia |
2020 | Šťastie na dosah |
2021 | Dotyk anjelských krídel |
Nejedná se o duchovní literaturu. Je to román o křesťanském manželství po 21 letech. Většinou v křesťanském manželství neexistuje nevěra anebo rozvod, ale zde je krásně ukázáno na to, co dělají naše představy a podezíravot. 3/4 knihy si člověk říká, proč ta žena chce ztratit tak úžasného muže. Románek, který je ze skutečnosti se čte jedním dechem. Rozhodně doporučuji.