Hodinová věž přehled
Natalja Ščerba
Časodějové / Časodejovia série
Třetí díl ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, zavede klíčníky do Časové propasti… Vasilisa pilně studuje na časodějnické škole v Astrohradu. Život jí ale ztrpčuje ředitelka školy a proradná přítelkyně jejího otce Elena Mortinová. Mnohem větší nebezpečí však Vasilise hrozí od Astragora, mocného ducha Ostaly. Podaří se dívce zachránit začasovanou kamarádku Dianu Fréziovou a získat časodějnickou střelu, bez které nelze probudit vílu z věčného spánku? Dokáže pomocí modré jiskry, která se usídlila v jejím srdci, vrátit čas do Eflariusova legendárního zámku?... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2017 , Fragment (ČR)Originální název:
Часовая башня, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hodinová věž. Přihlašte se a napište ho.
S dalším dílem se víc těším na ten další. Opravdu jsem z této série nadšená a jsem moc ráda, že jsem ji díky ČV objevila. Super díl!
Souhlasím, že tento díl je rozhodně lepší než dva předchozí, a vypadá to, že nemusím litovat rozhodnutí dočíst tuhle sérii. Trvalo mi dlouho, než jsem se sice zorientoval(nebojte, to není důvod, proč dávám hvězdičku dolů), ale nakonec jsem si knížku krásně užil. Dávám hvězdu plus za nadějný comeback.
Kniha Hodinová věž v seznamech
2016 | Klíč k času |
2017 | Srdce času |
2018 | Magický náramek |
2020 | Skok nad hvězdami |
2019 | Koruna času |
Feš je tak ťuťuňuňuuuuu!!!