Obejmi noc přehled
Karen Chance
Cassandra Palmerová série
Cassandra Palmerová, která byla nedávno jmenována hlavní světovou jasnovidkou, má pořád velký problém. Dokud jsou k sobě Cassie a jistý mistr upír - neuvěřitelně sexy Mircea -vázáni magií, její život nikdy nebude patřit jenom jí... Kouzlo, které je svazuje, může být zlomeno jenom s pomocí zaklínadla ze starověké zaklínací knihy Codex Merlini. Místo, kde se kodex nachází, není v současnosti známo, takže Cassie musí pátrat na jediném místě, kde jej ještě lze najít - v minulosti. Ale Cassie brzy zjišťuje, že kodex byl ztracen z určitého důvodu. Říká se, že kniha obsahuje jistá skutečně nebezpečná kouzla, a její získání sice může Cassii pomoci vypořádat se s Mirceou, ale také tím může ohrozit celý svět...... celý text
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2013 , BaronetOriginální název:
Embrace the Night, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Obejmi noc. Přihlašte se a napište ho.
všechny komentářeSouvisející novinky (0)
Kniha Obejmi noc v seznamech
2012 | Dotkni se temnoty |
2012 | Unesena stínem |
2013 | Proklej svítání |
2013 | Obejmi noc |
Ačkoliv třetí díl čtu až rok po dokončení druhého, můžu říct, že to absolutně ničemu nevadí. Jelikož se všechno z předchozích knih zopakuje (a někdy ne jen jednou), byla jsem dokonale v obraze.
Tento díl je lepší než předchozí dva, avšak i on je tak strašlivě nabušený akcí, že člověk nemá možnost si oddechnout a zpracovat, co vše se tam vlastně dělo a děje. A to bohužel na úkor postav. Ty známější se tam objeví jen když jsou potřeba. Pritkin má například brutální potenciál (obzvlášť po tom, co se v tomto díle dozvíte), ale je nevyužitý. A v podstatě se to samé dá říct i o Cassie.
Mám za sebou 3 díly a ona se nijak neposunula. Ano, je z ní oficiálně Pýthie, ale to je vše. V podstatě pořád nic moc neumí, jen stále stejně naivní, nezkušená a nerozumná.
Vše se děje za pochodu a tak se ani nelze divit, že postavy se nijak nevyvíjí a mají mezi sebou takové nevýrazné, mnohdy až ploché vztahy.
Nevím no. Nápad super, dokonce je i vidět, že to má autorka promyšlené. Ale na můj vkus toho na Cassie navalila tolik, že jí zabránila se nějak vyvíjet. Uvidím, co přinese další díl.