Pavučina snov přehled
Virginia Cleo Andrews
Dej sa odohráva na prepychovom panskom sídle Tonyho Tattertona, kam sa mladučká Leigh prisťahuje so svojou krásnou matkou, ktorú už unavoval nudný manžel. Polichotená obdivom a záujmom o dvadsať rokov mladšieho Tonyho, rozhodne sa zaňho vydať. Zatají však pred ním svoj skutočný vek a robí všetko pre to, aby si naveky uchovala krásnu tvár i telo. Úmyselne povzbudzuje svojho ohnivého manžela, aby sa venoval jej dcére, nahovorí ho, aby Leigh portrétoval, usiluje sa, aby čo najmenej obťažoval ju samu, lebo sa bojí, že by ju svojou mladíckou vášňou mohol uštvať a celkom zničiť jej alabastrovú pleť. Keď napokon Tony zvedie svoju nevlastnú dcéru a nešťastné dievča nenájde u matky pochopenie, trinásťročná Leigh sa rozhodne hľadať pomoc za múrmi tohto kráľovstva ľadových sŕdc...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1994 , Ikar (SK)Originální název:
Web Of Dreams, 1990
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pavučina snov. Přihlašte se a napište ho.
Nejslabší a nejvíce zvrácený díl této série. Po přečtení celé série začínám trošku pochybovat o autorčině duševním zdraví... No, myslím, že si od ní dlouho nic nepřečtu (možná nikdy)
Kniha Pavučina snov v seznamech
1998 | Květy z půdy |
1993 | Lístky ve větru |
1995 | Nemilovaná |
1994 | Svítání |
1993 | Vykoupení ohněm |
Knížka byla dobrá, ale víc mě bavil 1,2, a 4 díl.
Dočetla jsem se tady v tomto posledním (a zároveň prvním) příběhu víc o panence a o tom, jak se Leigh dostala k Lukovi do hor, ale jinak si myslím, že by mi stačily předešlé 4 díly.. s Tonym je to pořád dokola, už mě to moc nebavilo..