Zimná láska přehled
Lisa Kleypas
Krásna Evie Jennerová hľadá únik z rúk chamtivých príbuzných, ktorí ju plánujú vydať za bratranca, aby sa dostali k peniazom jej umierajúceho otca. Evie vyhľadá lorda St. Vincenta, známeho sukničkára, a ponúkne mu výhodný obchod: za manželstvo s ním svoj majetok. Ponuka ho prekvapí, no keďže je vo finančnej tiesni, nemôže ju odmietnuť. Vďaka svojim skúsenostiam so ženami si je navyše istý, že si pri manželke bude ďalej nerušene užívať. Dokáže ho Evie zmeniť natoľko, aby prestal úprimnú lásku považovať za poníženie?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2008 , Ikar (SK)Originální název:
Devil in Winter, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zimná láska. Přihlašte se a napište ho.
všechny komentářeSouvisející novinky (1)
Podezření, Temné a kruté lži a další knižní novinky (3. týden)
15.01.2023
Kniha Zimná láska v seznamech
19. století romance historické romance
2017 | Chladnokrevný ničema |
2004 | Tajná láska |
2001 | Přijdu si pro tebe |
2005 | Tajemství letní noci |
2000 | Záhadná kráska |
Tak jsem si v létě dala znovu čtení téhle série. A jako pokaždé, je tenhle díl nejlepší. Až mě zaráží, že knihy Lisy Kleypas mají i po těch letech pořád stejné kouzlo.
Pokud milujete viktoriánskou Anglii, rozhodně sáhněte po sérii čekanky, z které Zimní naděje pochází. Jsou to příběhy čtyř kamarádek, které se přes nepřízeň osudu snaží najít své, štěstí a lásku. (Ale každý díl se dá číst samostatně.)
Zimní naději mám nejraději, je to klasické hate to love. Ale podle mě, je zde mezi postavami ta největší chemie, jakou jsem v romantice viděla. Pokud vás tato autorka doteď míjela, dejte jí šanci rozhodně stojí za to.