Celý to mám v mlze přehled
Ondřej Bezr , Marek Brodský
Povídání s hercem a muzikantem, vedoucím populární pubrockové formace Nahoru po schodišti dolů band. Jako příloha jsou připojeny písňové texty Marka Brodského.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Celý to mám v mlze. Přihlašte se a napište ho.
Moc pěkná kniha rozhovoru s hercem hudebníkem textarem malířem s Markem brockym doplněna o jeho texty hodně příjemné čtení.
V knize se dozvíte něco málo o herci Vlastimilu Brodském, něco více o skupině Nahoru po schodišti dolů band a nejvíce o Marku Brodském, jehož persona pochopitelně prostupuje všemi oblastmi knihy. Osvětlí vám, jaké měl a nebo neměl ambice v hudbě, herectví a partnerství. Jak mu jeho vizáž a jméno život usnadnily, nebo naopak.
Nakonec, kdy nezbývá nic dodat (jen ony tři tečky), můžete nahlédnout do jeho textů, které tvoří přílohu této útlé knížečky.
60%
Kniha Celý to mám v mlze v seznamech
Cheche, jak vykutálené použít na obálku knihy s názvem "Celý to mám v mlze" fotku vlasatce Marka B. připalujícího si cigaretu kdesi ve svítání městské periferie! Abyste se pak uvnitř dozvěděli, co "obyčejného" to vlastně v té mlze má... Každopádně supr knížka.