Černá orchidej přehled
Karen Harper
![Černá orchidej Černá orchidej](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/147369/cerna-orchidej-147369.jpg?v=1359584995)
Děj se odehrává na Floridě, převážně v kouzelném prostředí rezervace Everglades a oblasti zvané Deset tisíc ostrovů. Tam se rozvíjí příběh Jordany Quinnové, pěstitelky orchidejí, propojený s činností výzkumného týmu, který se zabývá ochranou a studiem ohrožených floridských kuguárů. Tým má na dosah významný objev, který by mohl způsobit převrat v léčbě AIDS, kdyby ovšem osudově nezasáhly podivné okolnosti... Významnou roli v příběhu hrají i indiáni Seminolové, původní obyvatelé tohoto kraje, žijící nyní v rezervacích, a samozřejmě láska, přejračující bariéry rasových předsudků.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Černá orchidej. Přihlašte se a napište ho.
![sabca sabca](https://www.databazeknih.cz/img/users/18_/18956/sabca-3G3.jpg?v=1537524792)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Kniha se moc pěkně četla. Zajímavé prostředí, Seznámení se s prostředím a životem indiánské rezervace indiánu Seminolů. Je tam láska i napětí. Knihu jsem měla problém odložit. Pěkný závěr. Stojí za přečtení.
Kniha Černá orchidej v seznamech
v Mé knihovně | 31x |
2010 | ![]() |
2013 | ![]() |
2013 | ![]() |
1999 | ![]() |
Zajímavá kniha, která mě zaujala svým tématem. Nechybí zde romantika, napětí a dramatické situace. Čtenář se dozví o životě odlišné kultury.