Černobíle přehled

Černobíle
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426226/bmid_cernobile-cCl-426226.jpg 3 45 45

Emin pohled na svět je ovlivněný traumatickým zážitkem z mládí. Václav okolo sebe šíří pozitivní energii, ale smutek, který tíží jeho samotného, je k neunesení. Lea odešla od tyranského manžela, aby sobě i svému synovi našla lepší místo k životu. Tomáš je muž silných mravních zásad, ovšem kvůli Emě by nad nimi měl najednou přimhouřit oči… A mezi nimi všemi Ben a Maria, Afričan a Češka. Opravdu je láska tak silná, aby dokázala zaoblit ostré hrany dvou naprosto odlišných kultur? Černobíle je román o tom, že i jednoduché situace mohou mít někdy složité řešení a obyčejné věci se nás mohou neobyčejně dotýkat.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Černobíle. Přihlašte se a napište ho.

Madi
06.08.2024 3 z 5

Jako svým způsobem to byla zajímavá kniha, melo to docela dobrý nápad, ale nakonec to všechno jen tak vyšumelo do ztraceno a nic se neuzavrelo. Jestli to byla prvotina, autorka se nemá zač stydět.

MiskaMa
16.07.2023 3 z 5

S knihou jsem trochu bojovala a do čtení se musela nutit. Na jednu stranu je knížka o zajímavém a aktuálním tématu, ale na druhou stranu mi přišel děj vyprávění tak nějak bez emocí... Co se mi líbilo, že se příběhy některých aktérů vzájemně protnuly.

Emma27
22.10.2022 2 z 5

Zajímava kniha.

Knižní novinky (49. týden)

01.12.2019

Kniha Černobíle v seznamech