Vládce vlků přehled

Vládce vlků
https://www.databazeknih.cz/img/books/63_/63332/bmid_cernokneznik-cernokneznik-1-vladce--kGE-63332.jpg 4 541 541

Téměř deset let bojoval v kruté válce, jež rozvrátila říši Avarů, divokých nájezdníků z podunajských rovin. Černý Rogan, osamělý, nemilosrdný zabiják, jenž válčil v žoldu Karla Velikého i bulharského chána Kruma, se nyní na vlastní pěst vydává do temných lesů v povodí řeky Hron. Je na stopě smečce Krvavých psů, nejkrutějších avarských hrdlořezů. Díky setkání s vědmou Mirenou a vládcem vlků Černobohem však brzy pozná, že jeho osudem není jen pomsta. Aby zjistil, jaké tajemné síly dřímají v jeho nitru a jaké poznání zdědil po svých předcích, bude se muset vydat až do říše Moreny, bohyně smrti…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vládce vlků. Přihlašte se a napište ho.

Tamten
dnes 2 z 5

Pro mladistvé to asi může být čitelné, ale taková fantasy, jako když partička hraje Dračí doupě, není na čtení moc zábavná.

SkcSAM
10.06.2024 4 z 5

Temná oddychová fantasy. V slovenských končinách. Na svetovú fantasy sa to nechytá, ale je to príjemné a zábavné čítanie.

protokol
30.04.2024 5 z 5

skvelá kniha, ale čo ma bavilo viac počuvať knihu v originale v slovenčine, len vtedy vinikol írečity slovensky jazyk, či to boli pomenovania alebo nadavky, a niektore slova stáli za to až som sa niekedy začervenal nad drsnostov slov, ale inak príbeh skvelí ani chvílu som sa nenudil a v napeti som tto vidržal až do konca, pripomina my to knihi od F. Kotlety len tam neni až tolko sexu.

Kniha Vládce vlků v seznamech