Černý úsvit přehled
Rolf Börjlind , Cilla Börjlind
Olivie Rönningová a Tom Stilton série
Na pískovišti u domu v jižním Švédsku je zavražděna malá holčička, která se do země dostala prostřednictvím adopce. Děsivý a nepochopitelný čin se nedaří objasnit a bohužel je brzy ve Stockholmu nalezeno další mrtvé dítě, chlapec Aram. Obě děti byly zabity podobně brutálním způsobem. Vrah stále uniká a nikdo netuší, kdy a kde něco hrozného provede znovu. Tým vyšetřovatelů pracuje s verzí rasového motivu a objevují se souvislosti, které tuto teorii podporují, jenže potom pátrání nabere nečekaný směr, sahající daleko do minulosti... Černý úsvit je dalším příběhem z ponuré severské kriminální série s Timem Stiltonem a Olivií Rönningovou.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2022 , KalibrOriginální název:
Svart gryning, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Černý úsvit. Přihlašte se a napište ho.
![Wladimirski Wladimirski](https://www.databazeknih.cz/img/users/18_/187145/m_wladimirski.jpg?v=1728913954)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Moje třetí kniha od Borjlindových a opět trefa do černého. Autory tak řadím mezi své oblíbené. Téma této knihy je tedy mrazivé, ale i to se může stát. Děj má napětí a spád, čistý vypravěčský styl.
![Lolila Lolila](https://www.databazeknih.cz/img/users/13_/134111/m_lolila-MVG.jpg?v=1540969014)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Chcela som si prečítať dobré krimi a to sa aj stalo. Večná téma - sekty, rasizmus, nenávisť,... Určite si prečítam aj ďalšiu časť s Olíviou a Tomom.
Zvrácená pouta, Netvor a další knižní novinky (48. týden)
28.11.2022
Kniha Černý úsvit v seznamech
v Mé knihovně | 284x |
Páči sa mi štýl autorov, ako dokážu zo zdanlivo náhodných udalostí vykresliť napínavé príbehy jednotlivých aktérov.