Česká biokuchařka přehled
Anna Michalová , Milena Valušková
Dnes již tradiční česká biokuchařka Anny Michalové, ve které najdete spoustu inspirativních receptů na úpravu špaldy, pohanky, prosa luštěnin, tedy plodin, které dříve patřily k běžným pokrmům na našich stolech Vydalo nakladatelství Fontána se Svazem ekologických zemědělců PRO-BIO r.2001. Fotografie Milena Valušková. Pokrmy ze špaldy, dvouzrnky, žita, ječmene, ovsa, prosa, pohanky, hrachu, cizrny, naklíčených semínek, buchty, koláče, moučníky, polévky, saláty, maso v různých úpravách... Namátkou: bleskový štrůdl s pohankovou náplní, provensálská směs s jahelnými knedlíčky,barevné ovesné rizoto s kuřecími prsíčky,ječný šumajzl, perník z žitné mouky, telecí řízek plněný špaldovým bulgurem s přílohou špaldové rýže, trhankové kuličky se švestkami,hrách na italský způsob, cizrna s mletým masem, jarní salát z naklíčené dvouzrnky, meruňkové pyré s naklíčeným žitem a mnoho dalšího. Celkem 170 stran receptů a zajímavostí. Zařazení do kategorie: ekologická domácnost - knihy - biokuchařka, biolexikon V této publikaci naleznete množství receptů na pokrmy ze špaldy, pohanky, prosa a cizrny, naučíte se, jak správně naklíčit zrna a připravit celozrnné pochoutky pro vegetariány.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Česká biokuchařka. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Česká biokuchařka v seznamech
v Knihotéce | 3x |
v Chystám se číst | 5x |
v Chci si koupit | 2x |