České pohádky přehled

České pohádky
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/127491/bmid_ceske-pohadky-tve-127491.jpg 5 246 246

Jedinečné, skutečně české pohádky, vyprávěné osobitým jazykem, bezesporu patří do zlatého fondu literatury pro děti.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize České pohádky. Přihlašte se a napište ho.

šlejfířka
01.02.2025 5 z 5

Pohádky pro dvouleté i stoleté.Prostě pohádka.

Simona99
25.12.2024 4 z 5

Pohádky mají své kouzlo. Některé jsou dobře známé, zfilmované. Některé z pohádek jsem úplně neznala, ale jsem moc ráda, že jsem se ke knížce dostala. Věřím, že i dnes by se dětem ještě některé z pohádek líbily.

Villon
15.12.2024 5 z 5

Začetla jsem se, spolu s vnoučkem , do krásných pohádek, které mě vrátily zpátky do dětství, kdy mně je četla maminka a já spokojeně usínala nad tím, že je vše na světě spravedlivé a láska vždy zvítězí. Jak krásná je naivita dětství a je nejvíce vidět právě v dětských očich. Realita života je v pravdě jiná, podstatně smutnější, leč právě ta naivita dětství nám ukazuje,jak jsme sami nedokonalí, jak neumíme s životem bojovat. Smutné, leč pravdivé. A pohádky do života patří. Snění o životě je krásná věc a bez naděje, že vše dopadne dobře, by člověk žil smutně a těžce.

Kniha České pohádky v seznamech

v Mé knihovně282x