České Vánoce Josefa Lady přehled

České Vánoce Josefa Lady
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/199214/bmid_ceske-vanoce-josefa-lady-31e-199214.jpg 5 108 108

Prožijte vánoce s nádhernou knihou České vánoce Josefa Lady. Neopakovatelná atmosféra Vánoc dýchne na malé i velké čtenáře z nezaměnitelných Ladových obrázků a rovněž prozaických i básnických textů předního českého poety Michala Černíka. Jde o první vydání knihy.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize České Vánoce Josefa Lady. Přihlašte se a napište ho.

Kokoska92
27.11.2024 5 z 5

Jsem velký fanoušek a milovník pana Josefa Lady, proto mi tato knížka rozhodně nemohla chybět v knihovničce. Je plná nádherných ilustrací, lidových říkadel, básniček, koled, pohádek, vzpomínek pana Lady a milého povídání o jednotlivých zvycích a významných svátcích. Myslím, že tato knížečka potěší nejedno dětské srdíčko, a nejen jeho.

Piškotek11
07.10.2024 5 z 5

Překrásné...
Ať si kdo chce, co chce říká, tenhle poklad fyzicky v ruce... to žádná e-kniha nikdy nenahradí.
Kvalitní papír a na něm natištěné tyto srdcové obrázky našeho dětství, k tomu povídání pana Lady a vše je vhodně doplněno milými lidovými básničkami a říkadly.

kaczka79
29.12.2023 5 z 5

Obrázky pana Lady k zimě a k Vánocům patří..
čím je člověk starší, víc nostalgicky vzpomíná, na staré časy, pohodu v adventním čase i na chybějící sníh :) Je to skvost v knihovničce, ráda vždy po knize sáhnu ve vánočním období.

Kniha České Vánoce Josefa Lady v seznamech