Česko-moravská kuchyň přehled
Olga Rothů
Předpisy na přípravu stravy nejen laciné, ale i zdravé, hygienické. Předpisy přinášejí i způsoby vaření z celého světa, na naše poměry přizpůsobené tak, že každá i ta nejméně zkušená kuchařka jim porozumí.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Česko-moravská kuchyň. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Česko-moravská kuchyň v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Doporučených | 1x |
Krásná kuchařka. Některé recepty jsou v dnešní době už nepříliš použitelné (přeci jen ty kvíčaly nebo telecí mozečky dnes tolik netáhnou), ale spousta receptů nezestárne. Jsou tu recepty na českou klasiku i “exotiku” jako je pravé italské risotto. Jedna z nejhezčích kuchařek!