Českokrumlovské domy vyprávějí přehled
Helena Braunová
Z kláštera sv. Kláry se na nás usměje klariska sestra Margareta jako dobrý duch celého objektu. Čarodějnice Annabella nám odkryje mnohá tajemství života; záhadná černá dáma i dnes má co říci lidem, bydlícím v domě, kam tak ráda přichází z věčnosti. Krásná Justina stále hledá dopis od Marka a konečně se dozvíme také velké tajemství obestírající hudební školu v Kostelní ulici. Jen jedno přání, kéž by se splnilo, a to, aby se nám líbilo vyprávění o českokrumlovském zámku Bílé paní, která jako ochranný duch jej už po staletí pozoruje a po zásluze odměňuje jakékoliv nepravosti.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Českokrumlovské domy vyprávějí. Přihlašte se a napište ho.
Milé,příjemné vyprávění před nastávající dovolenou,kterou se chystáme prožít právě v okolí Krumlova,kam se moc těšíme,mně osobně uz v uších zní písnička ...Malovaný džbánku z krumlovského zámku...a to interpretku této písně moc nemusím,ale písnička je krásná,věřím,že i dovolená poblíž tohoto zámku a tajemných míst o kterých se v této knize píše,bude stát za to..
Moc krásné příběhy!
Je skvělé, že něco takového existuje.
Paní Helena Braunová má moc sympatický styl psaní a ta doba, ve které se příběhy a pověsti odehrávají na vás okamžitě dýchne!
Kniha Českokrumlovské domy vyprávějí v seznamech
mýty a legendy pro děti pověsti pro mládež jižní Čechy Český Krumlov domy, vily, rezidence historie měst, obcí a regionů
2009 | Českokrumlovské domy vyprávějí |
2007 | Českokrumlovské tajemno |
2005 | Láska a hřích Oldřicha z Rožmberka - l. díl |
2002 | Terezka v říši pohádek |
Šumava |
Opravdu příjemné čtení,která vás chytne a nepustí, vyloženě jsem se těšil na večer,až budu moci , po práci a v klidu čist dál.