Cesta do bláznovy zahrady přehled

Cesta do bláznovy zahrady
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/214956/mid_cesta-do-blaznovy-zahrady-214956.jpg 4 29 29

Cesta do bláznovy zahrady byla brilantním knižním debutem známého autora sci-fi Ladislava Szalaie, oceněným cenou Golem za nejlepší československou knihu roku 1985. Autor se tímto dílem rázem nesmazatelně zapsal do povědomí širokého okruhu čtenářů.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cesta do bláznovy zahrady. Přihlašte se a napište ho.

Lele61
16.04.2023 3 z 5

Sbírka 30 kratších povídek slovenského autora s velmi různorodými náměty. Kvalitativně spíše na průměrné úrovni. Podle mě neobsahuje žádnou mimořádnou "pecku", která by čtenáře okamžitě zaujala.

knihyKeMne
13.01.2021 3 z 5

Sbírka začala nadějně, bylo vidět, že autor má mohutnou představivost. Jen to podání mi většinou nesedlo. Buď byly povídky příliš krátké, a tedy jaksi oříznuté, nebo převtipnělé nebo zcela psychedelické. Navíc nebylo jasné, dle jakého kritéria byly rozděleny do tří oddílů. No já rozhodně opakovaně číst nebudu, i když jsem si dle komentářů od knížky hodně slibovala.

Tadeash
12.12.2020 5 z 5

Dobrá lemovina (slovo odvozené od jména Stanisława Lema, velkého středovesmírného spisovatele).

Kniha Cesta do bláznovy zahrady v seznamech