Cesta kolem přehled
Martin Langer
Fotografický deník bezmála čtyř tisíc kilometrů po kolejích okolo republiky. Deset dnů nonstop pohraničím českými vlaky. Stačí si přisednout a poslouchat příběhy. Lidé vám ve vlaku někdy řeknou úplně všechno. Profesí reportér, dramaturg, scenárista a příležitostný copywriter na volné noze je veřejnosti znám spíše jako básník. Od roku 1990 vydal již šest básnických sbírek a za předposlední z nich, Pití octa (2001), obdržel Cenu Jiřího Ortena.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cesta kolem. Přihlašte se a napište ho.
Bláznivá knižka o bláznivej ceste vlakom okolo celej ČR. Väčšinu jej rozsahu tvoria čiernobiele fotografie, textu je len niekoľko strán. Kniha zaujme každého železničného cestovateľa a nadšenca. 80%
Kniha Cesta kolem v seznamech
Při cestování vlakem mnohdy potkáte zajímavé postavy, ať už jako zaměstnance železnice nebo jako cestující. To dokazuje sedmdesát šest černobílých fotografií a doprovodný text této knihy.
Pokud máte rádi černobílé fotografie, vlaky a vláčky či netradiční cestovatelské zážitky (nebo aspoň jedno z toho jako já) tak by se tato knížka mohla líbit.