Cesta kolem světa za 80 dní (adaptace) přehled
Hana Jovanovičová
Klasický příběh světové četby, převyprávěný pro nejmenší čtenáře a s celostránkovými ilustracemi.
Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: 2020 , SunOriginální název:
Tour du monde en quatre-vingt jours
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cesta kolem světa za 80 dní (adaptace). Přihlašte se a napište ho.
Kniha Cesta kolem světa za 80 dní (adaptace) v seznamech
2019 | 101 faktů a zajímavostí pro bystré hlavičky: Zvířata |
2020 | Cesta kolem světa za 80 dní (adaptace) |
2020 | 101 faktů a zajímavostí pro bystré hlavičky: Jednorožci a bájné bytosti |
2020 | 101 faktů a zajímavostí pro bystré hlavičky: Největší objevy v dějinách |
2020 | Dobrodružství Toma Sawyera (převyprávění) |
Tato verze klasického příběhu od Julese Verna je pro děti naprosto fantastická! Velký formát A3 s obřími, nádherně detailními ilustracemi děti okamžitě zaujal a vtáhl do dobrodružství Philease Fogga. Text je psaný velkým písmem, takže je skvělý jak na společné čtení, tak pro malé začínající čtenáře. Četla jsem s dětmi (5 a 7 let) a příběh je bavil – napínavý děj a úžasné obrázky udržely jejich pozornost od začátku do konce. Tato kniha je nejen krásná na pohled, ale také ideální pro seznámení dětí s klasikou. Rozhodně doporučuji!