Pouze kdo je hoden přehled

Pouze kdo je hoden
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/323120/mid_pouze-kdo-je-hoden-bLg-323120.jpg 4 16 16

Cesta oceli série

1. díl >

Když nadejde den, kdy si má vzít za ženu svou celoživotní lásku Genevieve, je mu ukradena přímo před nosem. Royce musí riskovat vše, postavit se všemocné šlechtě a pokusit se získat svou nevěstu zpátky. Když poté selže, je za trest poslán na nechvalně proslulý Černý ostrov, pusté místo uprostřed oceánu, kde se cvičí elitní bojovníci. Vyhnán z domova musí čelit krutým zkouškám a výcviku, který jej má připravit na účinkování v brutální zábavě urozených vrstev – v bojových Jamách. Genevieve na Royce nezapomíná a jenom pro jeho dobro se učí přežívat ve světě aristokracie.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pouze kdo je hoden. Přihlašte se a napište ho.

VeruMalfoy
02.01.2022 4 z 5

Od knížky jsem nic moc nečekala a o to větším překvapením se pro mě stala. Příběh byl místy předvídatelný, ale i tak napínavý. Hlavní postavy jsem si oblíbila. Škoda, že autorka víc nerozvinula povahy vedlejších postav, a že jsme o nich věděli tak málo. Rozhodně si chci přečíst další díly.

Šnek86
13.05.2020 3 z 5

Takovej Plaváček, Statečný srdce a Gladiátor, to všechno zamíchaný dohromady. A z toho vznikl tuctový příběh o lásce, přátelství a intrikách. Je zde znát ženský faktor a spolehlivě cítíte, že autorkou je žena. Nicméně vesměs i fádní příběh nenudí a tak sérii a osud Royce dosleduji nejspíš do konce.

Medasek
03.10.2019 3 z 5

Knihu jsem četla, když jsem na ní narazila v Knihy Play. Byla zadarmo a já v tu dobu neměla zrovna co číst. Ne, že by příběh byl špatný, ale nějak nemám touhu sáhnout pro další díl.

Kniha Pouze kdo je hoden v seznamech