Cesta za láskou přehled
Halina Pawlowská
Láskyplný cestopis po místech, kde se dá zapomenout na smutek. Na Silvestra v roce 2016 jsem se rozhodla, že navzdory všemu budu šťastná! Že už nebudu jen čekat, plánovat a doufat. A tak jsem se vydala na cesty. A jela jsem na místa svých vzpomínek a i tam, kde jsem ještě nikdy předtím nebyla. A objela jsem nejen naši vlast, ale i půl zeměkoule. A všude jsem potkala zajímavé lidi, snědla jsem úžasné pochoutky a hledala jsem lásku. A našla jsem ji. Halina Pawlowská se letos na Nový rok rozhodla, že zas bude šťastná. Proto procestovala naši republiku, skoro celou Evropu a za synem jela do Ameriky. Jejím cílem bylo najít to pravé místo, které jí rozveselí duši, a kde najde lásku. A našla ho. Jíst, meditovat, milovat - tentokrát s Halinou!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cesta za láskou. Přihlašte se a napište ho.
Humor paní Haliny je milý a specifický. Tentokrát vzpomíná na své lásky blízké i vzdálenější a prokládá to recepty ze světa.
Na Halinu Obrowskou, ať už v televizi, nebo na papíře, musím mít tu správnou náladu. A tentokrát jsem ji asi měla, protože se mi kniha líbila. Halina vzpomíná na svoje výlety a dovolené (ať už to byl víkend s kamarádkou v Beskydech před třiceti lety, nebo dovolená v italském letovisku), na lidi, s nimiž se během nich setkala (a často to jsou muži) a přidává recepty spojené s tou kterou cestou (na hlavní jídla, polévky i dezerty, srozumitelně popsané a lákavé, i když bez fotek).
Kniha Cesta za láskou v seznamech
1996 | Díky za každé nové ráno |
2002 | Zoufalé ženy dělají zoufalé věci |
2013 | Pravda o mém muži |
2007 | Banánové rybičky |
2004 | Tři v háji |
Tentokrát dávám paní Halině plný počet. Knížku jsem přečetla za dvě a půl hodiny, protože když vynecháte recepty, je to jen několik krátkých povídek. Ale nasmála jsem se dosyta a o to v tomto případě jde.