Čeština pro všechny přehled
Erika Hanáčková
Autorka vysvětluje odlehčeně a jednoduše ty pravopisné jevy, ve kterých se často chybuje. Objasňuje například obávané psaní i/y, psaní velkých písmen, psaní mě/mně, s/z, interpunkci (psaní čárek) a podobně. S pomocí knihy se čtenáři naučí psát správně, aby už nemuseli mít obavy ze svých jazykových nedostatků. Vyzrají tak nejen na spoustu pravopisných chytáků, ale seznámí se i s významem některých problematických slov. A dost možná si pak češtinu oblíbí, či dokonce zamilují podobně jako autorka této knihy.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čeština pro všechny. Přihlašte se a napište ho.
Knížka zvaná "miláček". Perfektní, sympatický počin pro celou rodinu. Máme i bráchu: Pravopis pro všechny, svižné, lehké, úsměvné, skvěle vymyšlené, paní autorka zasluhuje pochvalu.
naprosto skvělá kniha, kteoru bych doporučila všem češtinářům na základní škole. Tohle nás mají učit a ne nějaké nudné větné rozbory přes celou tabuli. je to skvělá kniha pro malé i velké. Spoustu věcí jsem se i přiučila.
Kniha Čeština pro všechny v seznamech
Tuhle knihu jsem potřebovala, teď už můžu normálně být (vidíte, napsala jsem to správně!).