(Četové) kamarádství – Příběh z Litoměřic přehled
Daniel Janů
![(Četové) kamarádství – Příběh z Litoměřic (Četové) kamarádství – Příběh z Litoměřic](https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/170130/bmid_cetove-kamaradstvi-pribeh-z-litomeric-170130.jpg?v=1539031931)
Víte, co je to virtuální svět? To je svět, za kterým se skrývá mnoho různých povah lidí. Je to svět, kde si může každý dovolit více než by mu dovolil skutečný svět – v realitě. Je to svět, kde může každý být kýmkoli, říkat co chce, urážet koho chce, lhát, vymýšlet si, vyprávět o čemkoli. Probírat své problémy, své pocity, co mu vadí, co ho zajímá a co se mu líbí. Je to svět šílenců i závisláků, kteří tento svět potřebují k vyplnění svých přání a svých rolích. Hlavní postava této knihy se stává účastníkem světa [četu], který vědomě odděluje člověka od reality vlastního života, ale jako každý, i on, má právo volby. Zůstat uvnitř nebo se podívat ven do skutečného světa, mezi lidi, do přírody…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize (Četové) kamarádství – Příběh z Litoměřic. Přihlašte se a napište ho.
![adam.ruby adam.ruby](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/27740/27740-BLB.jpg?v=1443943156)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Autor zde popisuje, co se děje na četu, co si lidé píší a jak se k sobě chovají. Dokud nepozná hlavní protagonista Adam milou dívku Šárku, je závislákem tohoto virtuálního světa. Poté i s přispěním své nejlepší kamarádky Markéty se dostává ven do přírody a poznává její sílu. Pomalu se vzdaluje tomuto imaginární světu a poznává krásu Litoměřic. Je to klidné a příjemné čtení.
Kniha (Četové) kamarádství – Příběh z Litoměřic v seznamech
v Mé knihovně | 3x |
2021 | ![]() |
2012 | ![]() |
2013 | ![]() |
2016 | ![]() |
2018 | ![]() |
Knihu jsem začala číst jen ze zvědavosti, protože bydlím blízko Litoměřic. Nakonec jsem byla mile překvapena a knížka se mi líbila.