Motorovka vs. netopýr přehled
Tacuki Fudžimoto (p)
Chainsaw Man série
„Chci šáhnout Makimě na prsa!“ Dendži, poháněn touto nepřekonatelnou touhou, vyráží do divoké bitvy s netopýřím ďáblem! Dostane se mu na konci boje opravdu vytoužené odměny? A co nám Makima prozradí o nepříteli lidstva, Střeleckém ďáblovi? Dendžiho bitva ve jménu veřejné bezpečnosti vstupuje do nové fáze!
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Motorovka vs. netopýr. Přihlašte se a napište ho.
Ulítlá, sprostá, krvesajná, agresivní, sobecká, nepořádná, špínumilující, nebezpečná, ale zatraceně sexy "upírka" v druhém dílu této manga série na sebe tak trochu poutá pozornost... No, pochopitelně kromě hlavního hrdiny a ďábelských bytostí, kteří ovšem trochu zvrhlého heterosexuálního mužského čtenáře těžko tolik oslní... Překvapivě dobrý druhý díl!
Kniha Motorovka vs. netopýr v seznamech
2022 | Pes a motorová pila |
2022 | Motorovka vs. netopýr |
2024 | Sbohem, Eri |
2023 | Zabít Dendžiho |
2023 | Ve střelbě je síla |
Asi byla "chyba", že jsem viděl anime. To byl prostě masakr, skvělý soundtrack a hlavně opening ( Kick back - Kenshi Yonezu). V této manze není taková dynamika, ale špatné to není. Líbí se mi grafické zpracování. Co se mi, ale nelíbí, je doslovné vysvětlování myšlenek, pocitů, děje co se zrovna odehrál... je to trochu jak pro blbečky. Jako ano, i v anime to bylo stylem pohledu puberťáka, co si chce šáhnout na kozy, ale přišlo mi to pestřejší. A přitom to bývá, větsinou opačně.