Chalupářkou z donucení přehled
Marcela Mlynářová
Nejedna žena po rozvodu zůstala sama s dětmi a každá, která to zažila, ví, že to není žádný med. Populární autorka řady úspěšných titulů v této knize s humorem sobě vlastním líčí příhody, slasti a strasti rozvedené ženy se třemi dětmi, která se sama pustila do budování rekreačního objektu, kde by mohla trávit víkendy hrabáním v zemi a úklidem poté, co celý týden gruntovala doma v bytě.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chalupářkou z donucení. Přihlašte se a napište ho.
No .... Hned na první stránce vypravěčka popisuje jaka je, zajímá se hlavně kam půjde a co si obleče. Pak si zničehonic koupí chatu a vše jí jde jako po másle. To, co mnohdy nezvládne ani zkušený chalupář, ona zvládne s úsměvem a je to naprosto dokonalé. Kapitoly krátké, děj žádný. Přesto chci dát 4 hvězdičky za čtivost a příjemnost. Četba na letní uvolněný večer.
Kniha Chalupářkou z donucení v seznamech
2010 | Důchodkyně nestřílejte |
2011 | Z lodiček do holin |
1999 | Chalupářka |
2012 | Kdo nehřeší, nežije |
2006 | Dcera na zabití |
Opět přečteno rychle, ale žádný zázrak. Asi je na mě autorka moc emancipovaná a dokonalá-zvládne vše. Mám ještě jeden díl, přečtu a končím.