Chaos přehled

Chaos
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/437720/bmid_chaos-3L5-437720.jpg 3 36 36

Kay Scarpettová série

< 24. díl

Další román bestsellerové autorky Patricie Cornwellové, která kraluje žánru forenzního thrilleru. Jednoho večera doktorka Scarpettová a její kolega Pete Marino obdrží zprávu o smrti cyklistky. Zdá se, jako by na ženu zaútočily nějaké nadpřirozené síly. Vše zkomplikují záhadné telefonáty, údajně z Interpolu. Proč by se ale o tento případ zajímal? Je snad za vším neznámý virtuální útočník? Když zemře další člověk, je jasné, že stojí proti něčemu mnohem většímu, než si dovedli představit.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

Chaos, 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chaos. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (13)

ivzu77
06.03.2024 4 z 5

Uff, takže k dnešnímu dni přečtený poslední díl série , četla jsem je nyní během posledních asi 4 let VŠECHNY POSTUPNĚ ZA SEBOU. Příběhy s Kay Scarpettovou, Marinem, Bentonem a Lucy jsem si moooc oblíbila .... poslední díly jsem si sice říkala, že nejsou až tak akční, odehrávají se defakto na jednom místě, více se osobně týkaly rodiny Kay, ale bavilo mne to stále ..... no uvidíme, jestli bude něco dál ....

Myllan
20.11.2023 2 z 5

Jsem nepoučitelný.
Po nedočtené knize "Kvantum" jsem dlouho váhal, zda ještě dám Patricii šanci; příběhy Kay Scarpettové patřily k mým oblíbeným.
Ale toto byl opravdu CHAOS, zmatené a roztahané. Nakonec jsem to s velkým sebezapřením dočetl, ale příště si tuto autorku odpustím.


čef
04.11.2023 3 z 5

Zase roztahané, až se příběh skoro ztrácí, série stále více ztrácí na kvalitě, kterou autorka promeškala ukončit tak před pěti díly. Hodně stránek se věnuje duševním hnutím, spekulacím a rodinným problémům. Jednoduchá scéna se tak roztáhne na několik stránek a to je tedy nuda a otrava. Autorka však takto píše stále, a kdo nechce číst nebo nezná děj v předchozích dílech série, ať to raději nečte, zvláště ty slabší, jako je tento. Pro mne dost neuspokojivé čtení.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (37. týden)

06.09.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Chaos v seznamech

v Přečtených42x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených5x
v Knihotéce95x
v Chystám se číst31x
v Chci si koupit12x