Charisma mýtů zbavené přehled
Olivia Fox Cabaneová
Autorka popisuje charisma jako dovednost, kterou se lze naučit a procvičovat. Kniha poskytuje konkrétní návod, jak zvládnout tři nezbytné předpoklady osobní přitažlivosti. Jakmile ovládnete základy schopnosti okouzlovat, naučíte se, jak projevit charisma i v obtížných situacích. Naučíte se, jak se stát člověkem, který má vliv, je přesvědčivý a inspirující.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Charisma mýtů zbavené. Přihlašte se a napište ho.
Knihu jsem koupila za 39 kč v levných knihách. Moc jsem toho od ní nečekala. Ale nakonec? Velmi překvapila! Čtivo je zejména pro ty, kteří chtějí působit lépe na druhé. Myslím ale, že je publikace velmi dobrá i pro osoby, které se samy ve společnosti necítí dobře a neví, jakým způsobem komunikovat.
Vynikající kniha, která opravdu člověku něco dá. Je plná praktických tipů a návodů, za mě jednoduše jedna z nejlepších knih z oblasti seberozvoje.
Kniha Charisma mýtů zbavené v seznamech
Rozhodně to nefunguje stoprocentně, ale dost rad lze dobře využít (vyzkoušel jsem v praxi s docela slušnými výsledky). Za přečtení to stojí a využití má každý čtenář ve svých rukách.