Polibek smrti přehled

Polibek smrti
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/107356/polibek-smrti-107356.jpg 4 93 93

Charlie Parker série

< 2. díl >

Thriller ze současných Spojených států se odehrává na drsném severu státu Maine. Sem se do svého rodiště vrací hlavní hrdina Charlie Parker zvaný "Bird", bývalý policista, který se po vraždě své ženy a dcery vydává na cestu vlastní spravedlnosti. I zde je konfrontován s novými zločiny, které mají spojitost se starým mýtickým případem masového vraha, jemuž se až do konce života věnoval jeho dědeček. Společně se svými přáteli je Bird vtažen do událostí, kde se minulost prolíná se současností a život ukazuje svojí krutou tvář. ... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , BB art
Originální název:

Dark hollow


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polibek smrti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

ThomasRuhe
02.06.2024 3 z 5

Polibek smrti je kniha kde Parker řeší případ který se týká přítomnosti, ale své kořeny má v dávné minulosti. Celou knihou prostupuje ponurost až stísněnost a to jak Parkera tak i dalších postav. Celkový výsledek a dojem z příběhu hodnotím jako dobrý.

AlenaF
27.11.2023 5 z 5

Dobrý thriller, napínavý, nešlo přestat číst.


Meda77
23.05.2022 1 z 5

Stejně jako komentář pode mnou, byly to muka tohle dočíst. Zbytečné a splácané boční dějové linky, neustálé popisování kdejaké blbosti okolo. Hlavní hrdina Terminátor, který s průstřelem břicha dovádí v bojových akcích a tečku tomu dává sériový vrah, kterému musí být okolo 90 let, sám autor zde totiž tvrdí, že se narodil v roce 1929 a naháňel ho už děda hlavního hrdiny. To jako vážně, pane autore? Naprostá ztráta času, nudné a místy, která se týkají těch pár míst s mírným dějem až stupidní. S bídou za 1stars..

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Polibek smrti v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených144x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených8x
v Knihotéce120x
v Chystám se číst36x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech1x