Chatrč z kostí přehled
Petra Vaisová
Kniha nabízí napětí, vzrušení, nečekané zápletky, skvělou zábavu. Líčí prázdninové dobrodružství dvou nerozlučných přátel Samuela Schwarze a Jeremiáše Záruby. V lese řádí nebezpeční pytláci a chlapce sleduje podivný muž. Kdo je tento člověk-skřet, který žije v lesní chatrči? Chlapci zjistí, že dveře, okenice, část střechy jeho chatrče a plot kolem ní jsou z kostí. Nejsou to však kosti zvířecí...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chatrč z kostí. Přihlašte se a napište ho.
Příběh dvou kluků, kteří chtějí strávit prázdniny u dědečka. Zažijí různá dobrodružství a pochopí, že člověka nemohou soudit podle toho, jak vypadá.
Prázdninové dobrodružství dvou kluků. Atmosférou to připomíná film Pod trnkovým keřem. Příroda, kamarádství, pytláci, tajemný muž, dobrodružství. Nemyslím, že je to spíš pro kluky. Já si to užila, stejně tak i moje dcera.
Kniha Chatrč z kostí v seznamech
Tuto knihu jsem si vybrala jen kvuli ctenarske vyzve. Kniha je tenoucka, ma neco pres 100 stranek, za dva dny jsem ji mela prectenou. Pribeh byl poutavy, o dvou 13ti letych chlapcich, kteri zazivaji dobrodruzstvi u sveho dedy. Skrtam jednu hvezdicku za cteni spise pro nactilete, nez pro dospele. Posledni kapitola o rodicich mohla byt klidne vyskrtnuta, bylo uplne predvidatelne jak to dopadne. Z knihy je i pekne ponauceni, ze ne vzdycky ma clovek dat na vzhled :)