Chceme jen tvoji duši přehled

Chceme jen tvoji duši
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/470936/bmid_chceme-jen-tvoji-dusi-45y-470936.jpg 2 11 11

Autor, který byl sám po léta rockovým fanouškem, odpovídá ve svých rešerších na otázky týkající se souvislosti rockové "hudby" a okultismu. Využívá při tom vlastní nashromážděný materiál o populárních skupinách jako Rolling Stones, LED Zeppelin, Eagles, Meat Loaf, AC/DC, Kiss, Rainbow, Iron Maiden, Black Sabbath a odhaluje tajemné, většinou málo známé pozadí rockové scény. Ve světle četných údajů a skutečnosti se objevují šokující souvislosti.... celý text

Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: , Logos

Wir wollen nur deine Seele

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chceme jen tvoji duši. Přihlašte se a napište ho.

AnselmaAlois
18.09.2024

Tohle se nedalo dočíst..naprosto zcestný tvrzení který mi ani nestojej za delší komentář.

Alena_S
13.08.2018

Na knížku jsem byla zvědavá, protože jsem se už před časem z otištěného rozhovoru s jedním vymítačem z povolání dočetla, že coby příznivec metalu a komiksů mám své místečko v pekle vlastně už jisté. Autor byl tak laskav, že mi to celé objasnil. Dovoluji si mu tímto poděkovat: "Hobluj!"

osmoula
07.09.2017

Většina věcí v knize je pravda. Hraju 30let.

Kniha Chceme jen tvoji duši v seznamech