Chelsea, hotel hrůzy přehled

Chelsea, hotel hrůzy
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/107668/chelsea-hotel-hruzy-107668.jpg 3 24 24

Newyorským hotelem Chelsea obchází hrůza a děs. Tak nějak to aspoň líčí ve své místy poněkud zmatené novele Dee Dee Ramone, někdejší basák slavné punkové kapely Ramones. Pro svůj revival gotického románu si její autor snad ani nemohl vybrat příhodnější místo. Postarší hotel uprostřed New Yorku, ve kterém se to jen hemží šváby, krysami a jinou havětí, se spoustou feťáků, úchylů a výstředních umělců, se stává v Dee Deeho podání scénou ztřeštěného příběhu, který si v ničem nezadá s laciným béčkovým hororem. ... celý text

Literatura světová
Vydáno: , Maťa

Chelsea Horror Hotel, 2001

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chelsea, hotel hrůzy. Přihlašte se a napište ho.

ozzak
21.02.2024 4 z 5

Pěkně napsany gotický román od punkové ikony der der ramona baskitaristy legendy Ramones odehrávající se v proslulém hotelu chealsy jenž se stal domovem nejedny strácený duše. Román je plný drog sexu a pekelnych přízraku vyvolaných převážně s konzumace různých drog. Rád se ke knize rád vrátím.

Disease
07.04.2022 2 z 5

Tak trochu blábol, ale místy vtipný. Literaturu v tom nehledejte, ale do tramvaje v pohodě.

666Jitka
05.01.2021 4 z 5

Byla jsem moc zvědavá, co a jak člen legendárních Ramones zplodil coby spisovatel a rozhodně mě nezklamal. Byla to fakt jízda ve stylu sex, drogy a hell´n´roll - hustej úlet, který nemusí většina lidí vůbec strávit.

Kniha Chelsea, hotel hrůzy v seznamech

Dee Dee Ramone
americká, 1951 - 2002