Cherub: Třída A přehled
Robert Muchamore
Vzrušující příběh o špionážní organizaci zvané Cherub, pobočce MI-5, která nevyužívá dospělé, ale děti. Vyprávění se soustředí na Jamese Adamse, dvanáctiletého chlapce, který má řadu nadání, životně nezbytných právě pro tajné agenty. James a další tři nedospělí chlapci spolu se dvěma dospělými mají za úkol odhalit drogovou mafii v Anglii. Úkol splní tím způsobem, že se skamarádí s dětmi hlavních drogových dealerů, ale netušili, kolik rvaček, dobrodružství a nebezpečí je při zvládání úkolů čeká.... celý text
Literatura světová Dobrodružné
Vydáno: 2007 , BB artOriginální název:
CHERUB: Class A, 2004
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cherub: Třída A. Přihlašte se a napište ho.
O této sérii platí, že pokud autor přibližuje svým vyprávěním akce na misích, tak to nemá jedinou chybu. Vztahy a každodenní život mě stylem psaní míjí. Možná se projevuje to, že nejsem cílová skupina. Škádlení mezi dětmi je tak trochu krkolomné a neuvěřitelné, slovník zvláštní ( blinkat - to jako vážně?). Naštěstí napínavých úkolů mají mladí agenti více než dost, takže si další knihu určitě přečtu. V tomto příběhu jde o rozvrácení skupiny zaměřené na distribuci drog.
Autor ušil sérii Cheruba na míru pro mládež a puberťáky, je napsán akčně , čtivě a přitažlivě, proto jsou z něj tak nadšení. Doufám, že si odnesou z četby pár dobrých postřehů, že život je neustálý boj, měl by mít nějaký řád a člověk se musí neustále snažit být aktivní a neusnout na vavřínech.
Kniha Cherub: Třída A v seznamech
pro děti dobrodružství pro mládež
Celá série je pro mě srdeční záležitost. Doporučuji!