To chce psa přehled

To chce psa https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/337705/bmid_to-chce-psa-chet-a-bernie-zahada-pr-67G-337705.jpg 4 53 53

Chet a Bernie série

1. díl

Chet, moudrý a roztomilý psí vypravěč této knihy, a Bernie, soukromý detektiv se zašlou slávou, přijímají případ matky, která pohřešuje svou dceru. Tato dobře vychovaná a nadaná studentka může, ale nemusí být unesena, ale určitě se stýkala s velmi pochybnými existencemi. Chet s vysoce citlivým čenichem se vydává po stopách dívky, které ho zavedou do motorkářských barů a na další exotická místa, kde na Chetovy tlapky číhá mnoho nebezpečí.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Humor
Vydáno: , Omega
Originální název:

Dog on it , 2008


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize To chce psa. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

guardian
06.02.2024 4 z 5

Dala bych spíš 3.5*, ale to nemůžu, tak volím 4*. Velice zajímavý nápad psát příběh z pohledu psa, to byl hlavní důvod mého vyššího hodnocení. Zápletka je však jednodušší až jednoduchá, milovníci kriminálních případů si zde na svoje nepřijdou. Chvíli mi také trvalo se do knihy začíst, protože byla psaná stylem, který mi úplně nevyhovoval. Především ze začátku jsem chvílemi vůbec netušila, co se autor některými větami snažil říct, a to mě nepříjemně rušilo v čtení, jelikož jsem se někdy musela vracet a číst znovu, abych pochopila. Celkově knihu hodnotím jako příjemné oddechové čtení.

goergina
28.08.2023 5 z 5

Miluju detektivky a tahle, z pohledu psa, se mi líbila moc. Hezky čtivě napsáno, originální nápad. Moc ráda si přečtu další díly.


SputnikV
17.11.2021

mně se kniha velmi líbila, hlavní hrdina prostě skvělý, i jeho lidský přítel, nicméně, znovu si ji nepřečtu pro ten strašný rozhovor mezi |Chetem, kterého jeho člověk zachrání a k smrti odsouzeným štěnětem v útulku.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha To chce psa v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených65x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených1x
v Knihotéce44x
v Chystám se číst17x
v Chci si koupit5x