Chlapec mezi dveřmi přehled
Alex Dahl
Jak daleko jste schopni zajít, abyste si udrželi dokonalý život? Cecilia tvrdě pracuje, aby měla dokonalý život. Není v něm žádný prostor pro chyby. Dokonce i taková zdánlivá maličkost jako odvézt domů malého chlapce, kterého rodiče zapomněli vyzvednout z plavání, naruší její detailně naplánovaný program. Obzvlášť když na jeho adrese najde jen prázdný, opuštěný dům. Nezbývá jí než vzít chlapce k sobě – netuší, že jeho tichá přítomnost probudí nevítané vzpomínky na minulost a rozvrátí její pečlivě vybudovaný život.... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2018 , MottoOriginální název:
The Boy at the Door, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chlapec mezi dveřmi. Přihlašte se a napište ho.
Hrdinka tohoto románu není příliš vzorná. Lže, podvádí a je vůbec bláznivá, ale snaží se vypadat jako ta nej. Příběh je docela dost naplněn nepříliš zajímavými popisy všeho možného a také se dost motivů opakuje. Celkově však lze uznat jistou originalitu a napětí okolo nalezeného chlapce a budu zvědav, jestli se od autorky dočkáme něčeho zajímavějšího.
Bylo to takové divné..
Nelíbilo se mi to.
Nechuť ještě umocnilo to, že ke konci se v knize objevily asi třikrát prázdné dvoustrany:-(
Chyba tisku, to se mi ještě nestalo.
Knižní novinky (23. týden)
02.06.2019
Knižní novinky (19. - 25.11.)
19.11.2018
Kniha Chlapec mezi dveřmi v seznamech
děti Norsko feťáci, narkomani deníkové záznamy rodinná tajemství vyrovnání se s minulostí prolínání minulosti a současnosti
2018 | Chlapec mezi dveřmi |
2020 | Dievča s cudzím srdcom |
2021 | Nevinná hra |
2022 | Smrtiaca posadnutosť |
2023 | Keď zmizla |
Dočteno – jedním dechem.
Nechápu nízká hodnocení, ale každý má jiný vkus.
Za mě je tato kniha prostě perfektní.
Nedá se od ní odtrhnout.
Na druhou stranu i velice zvláštní, prolínání minulosti a přítomnosti, napětí, ale hlavně – kniha je tak smutná! Řekla bych, že z hlediska každé postavy, která se objevila.
Na rozdíl od jiných čtenářů, já nevyžaduji, aby mi byly postavy sympatické. Tak je prostě kniha napsána je a je mi to jedno.
Fakt ale je, že Cecílie má velmi zvláštní povrchní povahu a náhled na svět.
Jak říkám, jsem ohromně nadšená, sice je kniha neveselá, ale perfektně a hlavně citlivě napsaná.
Rozhodně všem doporučuji!