Chlápek od vedlejšího hrobu přehled
Katarina Mazetti
Chlápek od vedlejšího hrobu série
1. díl >
Na hřbitově se náhodně setkají dva pozůstalí. Désirée je knihovnice a v polední přestávce chodívá k prostému náhrobku za svým manželem, který umřel na její vkus příliš mladý. Benny je zemědělec, který chová krávy a starostlivě pečuje o pompézní hrobku svých rodičů. Sedávají spolu na lavičce před hroby a zpočátku k sobě cítí silnou antipatii. Ale jednoho dne se na sebe usmějou…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2011 , MottoOriginální název:
Grabben i graven bredvid, 1998
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chlápek od vedlejšího hrobu. Přihlašte se a napište ho.
No..co k tomu říct. Celou knihu jsem si říkala, co všechno sem napíšu o bizáru, nepochopení, různých svetech, nepropracovanosti a tak vůbec a teď na konci.. nemam slova. Čte se to rychle, styl psaní je celkem příjemný, nakonec jsem ráda, že jsem dočetla a ten konec, za mě, knihu pozvedl.
(SPOILER)
Desirée a Benny. Dva osamělí lidé, kteří se potkávají na hřbitově. Knihovnici Desirée zemřel manžel, sedlákovi Bennymu maminka.Mohou mít tito 2 naprosto odlišní lidé něco společného? Přeskoší mezi nimi jiskra?
Humorně napsaný příběh.
Kniha Chlápek od vedlejšího hrobu v seznamech
2011 | Chlápek od vedlejšího hrobu |
2011 | Rodinná hrobka |
1999 | ... a konec! |
2012 | Šťastně až do smrti |
2019 | Záhada na ostrove |
Třeskutý humor neočekávejte, ale spíš úsměvné vyprávění o setkání a postupném sbližování dvou neslučitelných světů. Krátké kapitoly vám umožní číst si i v krátkých chvilkách volna. Čtení vám bude svižně ubíhat.