Chodila dievčina po hore plačúci přehled

Chodila dievčina po hore plačúci
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/384400/bmid_chodila-dievcina-po-hore-placuci-bkL-384400.jpg 5 2 2

Jana Husárová (1985) tvorí od detstva a písanie považuje za jedinečný prejav slobody, kedy môže ktokoľvek vytvoriť čokoľvek, ale aj zodpovednosti za svoj výtvor. Vyštudovala slovenský jazyk a literatúru, vďaka čomu si vyskúšala majstrovstvo slov z rôznych strán. Pracovala ako editorka, venovala sa tiež tvorbe článkov pre webové portály a momentálne pôsobí na publikačnom oddelení pri produkcii zdravotníckych kníh. Píše predovšetkým poviedky a jej tvorba bola ocenená v niekoľkých literárnych súťažiach a prezentovaná v literárnych časopisoch. V súčasnosti je jej najväčšou inšpiráciou príroda, ľudové umenie a rozprávka, čo sa zrkadlí aj v poviedkach tejto zbierky. Je víťazom Ceny Jána Červeňa roku 2017.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chodila dievčina po hore plačúci. Přihlašte se a napište ho.

zujka.Gugu
12.01.2019 5 z 5

Zaujímavé, že na 100 stranách je tak veľa o živote. Veľa podnetného, zmýšľajúceho a pravdivého. Kniha ma prekvapila

alibaba72
10.07.2018 5 z 5

Milé, úsměvné, k zamyšlení, krásné... budu číst určitě vícekrát :-)

Kniha Chodila dievčina po hore plačúci v seznamech

Autoři knihy

Jana Husárová