Chovejte se jako Darth Vader přehled
Gwendal Fossois
Kdo je nejcharizmatičtější chlápek v celé galaxii? Darth Vader! Najdete zde 30 lekcí pro šťastnější život, které jsou proloženy citáty, kvízy, hrami a úkoly, které vám pomohou Darthovu životní filozofii lépe vstřebat. Tato kniha přináší celou životní filozofii Dartha Vadora, jíž se můžeme ve svém životě inspirovat i my. Už jako malý byl vášnivým zastáncem tradičních hodnot, miloval svoji matku a ctil důležitost rodiny, byl věrným společníkem, rytířem respektujícím své nadřízené a vždy ochoten pomoci. Díky této knize znovu objevíte Lukova otce, ba co víc, načerpáte od něj důležité životní lekce - jak se oblékat, jak se chovat v práci, jak získat sebedůvěru, jak se zdravě prosadit bez vnucování a mnoho dalšího.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chovejte se jako Darth Vader. Přihlašte se a napište ho.

Skvělá knížka. Autorův pohled na Star wars byl velmi oživující. Velmi se mi líbilo vnímání souvislosti v kontextu Anakina/Dartieho. Zároveň laskavou formou seznamuje s psychologii. Ideální kniha pro všechny.
Kniha Chovejte se jako Darth Vader v seznamech
v Mé knihovně | 11x |
2020 | ![]() |
2022 | ![]() |
2022 | ![]() |
Knihu jsem si koupila na cestu do vlaku, vcelku mě pobavila tématika.
Myšlenka, vzít Anakina / Darth Vadera a brát si z něj příklad v životě je opravdu zajímavá. Kniha je zábavná, ale nějaké poučení mi to nedalo. Relax dobrý.