Chrabrovka přehled

Chrabrovka
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/152905/bmid_chrabrovka-Bju-152905.jpg 4 44 44

Román o příhodách party dětí, kterou stmelila potřeba činorodosti a opravdového kamarádství a jež zakládají klub chrabrých a budují si klubovnu Chrabrovku.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chrabrovka. Přihlašte se a napište ho.

kristijan
včera 3 z 5

Příběh je v jádru docela atraktivní (kdo by nechtěl mít vlastní klubovnu a partu dobrých kamarádů), ale jinak je bez zajímavějšího nápadu nebo zvratu, hlavní postavy si předávají štafetu bez toho, aby někdo z nich něčím vyniknul, a zub času udělal dávno z téhle knížky pro mládež spíš knížku pro pamětníky. Pokud ale někde Chrabrovku vyhrabete, automaticky bych ji nevyhazoval. Když zrovna nemáte nic jiného ke čtení, tak tu pořád nějakou malou míru zábavy můžete najít.

Len2očka
09.11.2024 4 z 5

Rozhodla jsem se,že budu mezi svoje čtení vkládat starší literaturu pro děti a mládež,a baví mě to moc,mají totiž kouzlo,vrátit mě do té doby na pár hodin zpátky.Téhle knížce se to taky podařilo,takže spokojenost.

mot33
30.03.2018 3 z 5

Na můj vkus moc jmen na to že jeto pro děti.Jinak takový průměr.

Kniha Chrabrovka v seznamech