Chřestýš Callahan přehled

Chřestýš Callahan
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/172396/bmid_chrestys-callahan-172396.jpg 4 216 216

Západ ještě nikdy nebyl divočejší. Vítejte v zaprášeném arizonském pohraničí, ráji banditů, nájemných vrahů, šlapek, lovců skalpů a indiánských hrdlořezů. Snad jen jeden člověk je za tu chátru vděčný – tak, jako je krysař vděčný za krysy. Když Chřestýš Callahan tasí Krásku a Bestii, štvanci padají po tuctech. Jenže co když lovec lidí narazí na ne úplně lidské nebezpečí? Na mrtvé, kteří odmítají hnít v hrobech, na přízraky z dávnověkých podzemních chrámů nebo démony, kteří se živí lidskou krví? To Callahanovi dokáže pokazit náladu… Fantasy western Juraje Červenáka, autora cyklů Černokněžník, Bohatýr, Bivoj a Dobrodružství kapitána Báthoryho. Meče tentokrát vystřídaly kolty, ale jedno se nezměnilo – zase vás čekají příběhy nabité drsnou akcí.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chřestýš Callahan. Přihlašte se a napište ho.

Filatov
04.10.2024 4 z 5

Popravdě to nebylo špatné, ale ani vynikající. Čekal jsem ucelený příběh a ne povídky. Myslím si, že jako román by to byl masakr. Tématem bylo našlápnuto.

Krabat13
13.08.2024 3 z 5

(SPOILER) Fajn oddechový fantasy western, pro mě jsou všechny tři příběhy jen trochu moc napsané podle jednoho mustru.

Využití reálných a Mayových postav milé, škoda, že jsme se nedočkali další povídky o tom, jak slavná dvojice Chřestýše stopuje. Ale vzhledem k žánru chápu, že autor jim chtěl dopřát Bolivian army ending. :)

tlllk
11.08.2024 3 z 5

Nechem byť hnidopich, ale fakt "zombíci", tohto autora môžem, robím mu reklamu kade chodím, ale toto bol pre mňa krok vedľa. Keby to bol film tak hlavnú postavu by musel hrať Chuk Noris.

Knižní novinky (27. týden)

28.06.2020

Kniha Chřestýš Callahan v seznamech