Chvála psychoterapie přehled
Irvin D. Yalom
S podtitulem: Otevřený dopis nové generaci psychoterapeutů a jejich pacientů. Na základě svých pětatřicetiletých zkušeností na poli psychoterapie pojal Yalom svou knihu Chvála psychoterapie jako průvodce úspěšnou psychoterapií. Knihu tvoří pětaosmdesát krátkých kapitol, jež představují směsici myšlenek a technik, které se autorovi při jeho vlastní terapeutické práci osvědčily. Yalomovy úvahy doplněné vlastními zkušenostmi a případy z praxe mohou obohatit terapeutický proces nové generace psychoterapeutů a jejich klientů. ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chvála psychoterapie. Přihlašte se a napište ho.
DOPORUCUJI nejen psychoterapeutum, ale i lidem, kteri radi ctou knizky podobnych zanru. Jsou to ruzna doporuceni pro terapeuty, ktera mi davaji smysl, vlozena do prikladu ze skutecne praxe Yaloma. Ten mel proste pocit, ze na sklonku zivota by se rad s ostatnimi podelil o sve zkusenosti, ktere by mohli vyuzit i terapeuti dalsi. Za me vyborny.
Jednoduše čitelná a srozumitelná kniha. Autor se zaobírá základními tématy týkajícími se psychoterapie. Doporučuji každému, kdo studuje či praktikuje psychoterapii či psychologické poradenství.
Kniha Chvála psychoterapie v seznamech
2008 | Lži na pohovce |
2014 | Když Nietzsche plakal |
2010 | Láska a její kat |
2010 | Léčba Schopenhauerem |
2006 | Existenciální psychoterapie |
Výborná kniha (nejen) pro psychoterapeuty a jejich pacienty