Chvilka erotiky: Více než 9 hodin erotických povídek přehled
Anita Bang
Tato sbírka povídek byla vydána ve spolupráci se švédskou producentkou Erikou Lust. Jejím záměrem je zobrazit lidskou přirozenost a různorodost prostřednictvím příběhů vášně, intimity, chtíče a lásky ve splynutí poutavých příběhů a erotiky. Obsahuje povídky: Eskort pro ženy, Najez se se mnou, Hra s panem X, Španělské léto, Nymfa a fauni, Údržbář bazénů, Nový přítel, Údržbář, Pirátka Jenny, Na milost mému pánovi, Sex v autě, Červený diamant, Muž feminista, Narozeninové překvapení, Doktor nemrava, Moje fantazie o únosu, vzpomínky na tebe, Posedlá Owenem Grayem, Voyeur, Tinder taxi.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chvilka erotiky: Více než 9 hodin erotických povídek. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Chvilka erotiky: Více než 9 hodin erotických povídek v seznamech
2019 | Údržbář bazénu |
2023 | Chvilka erotiky: Více než 9 hodin erotických povídek |
2023 | Tinder taxi: 10 erotických povídek ve spolupráci s Erikou Lust |
Jako není to vysloveně špatné, ale je to spousta kratičkých povídek, které prakticky nemají prostor pro vybudování ničeho zajímavého. Je to takové měkké péčko. A i když mě baví romantické knížky, kde je i erotika, takto ohlodané na kost je to v podstatě nuda.
Mě to zaujalo protože mi ten formát vyhovoval v EN jazyku, kde mě knížka nutila k větší pozornosti. No v češtině a v takovém rozsahu je to opravdu jen taková prvoplánová erotika a to mě vlastně moc nebaví.