Chyba jejího manžela přehled
Sheila O'Flanagan
Roxiino manželství s Davem bylo harmonické i po dvaceti letech. Jednoho dne však přijde Roxy dříve domů a najde Dava v posteli s atraktivní mladou sousedkou. Náhle si není ničím jistá – minulostí, společným podnikáním a především budoucností jejich rodiny. Vše se změnilo a Roxy stojí před obtížným rozhodnutím, jak dál.
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , Ikar (ČR)Originální název:
Her Husband's Mistake, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chyba jejího manžela. Přihlašte se a napište ho.
Strašně nudná kniha. Na to že David Roxy zahnul s Julií jsem čekala, že se příběh rozjede a já budu hltat. Místo toho jsem četla jak Roxy přijímá klienty, vozí je na různá místa, hledá svého nevlastního bratra o kterém neví vůbec nic, matka si po smrti otce nabrnkne okamžitě přítele. Ani Roxy ani její matka neumí vařit. Prostě v té knize se vůbec nic nedělo. Max bych nechala začátek a pak pár stránek na konci, kde se to rozsekne, ale to by byl novinový článek místo knížky. Něco tak nudného jsem dlouho nečetla, a jelikož se snažím všem knížkám dát šanci, tak jsem ji se sebezapřením přečetla. Tato kniha mi dala jen to, že nestála za nic.
Skvělá oddechová kniha, která může být i s trochou nadhledu inspirací a průvodcem při krizi v manželství nebo při/po rozvodu.
Opět je to dobře napsaná kniha, která postupem času přidává další a další nevyřešené otazníky, postupně jim přicházíte na kloub a baví vás to.
PS: Také vás manžel hlavní hrdinky celou dobu tak štval? :-D
Knižní novinky (15. týden)
11.04.2021
Kniha Chyba jejího manžela v seznamech
2021 | Chyba jejího manžela |
2019 | Tajemství mé matky |
2017 | Pohřešovaná manželka |
2002 | Ztráty a nálezy |
2001 | Náhle sama |
Na zabití času v čekárně nebo MHD dobrá kniha.