Chybíš mi přehled
Kate Eberlen
Tess s Gusem jsou si souzeni. Jen se zatím neměli šanci poznat. A možná k tomu nikdy ani nedojde… „Dnešek je první den zbytku tvého života“ stojí na dekoračním talíři v jejich kuchyni a Tess tohle motto nedokáže pustit z hlavy, přestože je právě ve Florencii a měla by si před nástupem na vysokou užívat poslední bezstarostné prázdniny. Její život se brzy od základu změní – ovšem jinak, než čekala. I Gus je tou dobou ve Florencii, na dovolené s rodiči. Do jejich života už jedna náhlá a dramatická změna zasáhla. Gus se snaží svým rodičům zavděčit, ale ve skutečnosti touží uniknout a najít sama sebe. Než se oba vrátí zpátky domů, jejich cesty se na letmý okamžik zkříží. Během následujících šestnácti let jim život klade do cesty velmi rozdílné nástrahy a výzvy. Svede osud jejich cesty dohromady?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2017 , Mladá frontaOriginální název:
Miss you, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chybíš mi. Přihlašte se a napište ho.
Velice pěkná knížka, která mě oslovila. Doporučila mi ji kolegyně z práce a četla jsem ji nahlas svojí mámě, občas si u některé knihy děláme vlastní audioverzi :-) Aniž jsem to tušila, je to v krátké době už druhá kniha, která zmiňuje autismus. Je to kniha radostná i smutná zároveň a vyhovuje mi i otevřený konec, který otvírá prostor fantazii, představit si hned několik variant, jak příběh mohl dopadnout.
Kniha Chybíš mi v seznamech
v Mé knihovně | 175x |
Knížka se mi moc líbila akorát tam na mě bylo moc zvratů a dějů,mohlo jich být klidně míň takové malodrama no,ale jinak dobrý dávám plus