Čierny prsteň přehled

Čierny prsteň
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/125391/bmid_cierny-prsten-cGL-125391.jpg 4 146 146

Julian Sinclair, gróf z Ravenwoodu, po sklamaní v prvom manželstve zatrpkol a jeho rozhodnutie opäť sa oženiť je motivované len snahou splodiť dediča. Sophy Dorringová, ktorej Julian preukázal tú česť a vybral si ju za druhú manželku, je však ochotná dať mu svoju ruku len za istých podmienok. Okrem tých, na ktorých sa s Julianom dohodli, si však v kútiku duše zaumienila dosiahnuť aj ďalšie ciele - predovšetkým naučiť neprístupného grófa znova ľúbiť. Po čase si je však Sophy nútená priznať, že jej úsilie získať grófovu lásku bolo márne. Preto sa rozhodne využiť svoje významné spoločenské postavenie aspoň na to, aby vypátrala tragédie svojej sestry.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Wist

Seduction, 1990

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čierny prsteň. Přihlašte se a napište ho.

Rose-Mary
20.11.2024 4 z 5

Hrabě Julian z Ravenwoodu byl odmítnutý s žádosti o ruku slečny Sophy, vnučky lorda Dorringa, žijícího v sousedství jeho hrabství. Velmi rozhněvaný žádal o osobní rozhovor se Sophyí. Dívka byla do něho tajně zamilovaná od svých sedmnácti let, ale to se nesměl dozvědět. Byla přesvědčená, že on by si ji vzal jen z politických a osobních důvodů, zcela bez lásky. Lord Julian byl vdovec, jeho krásná žena Elizabeth s velmi špatnou pověstí, zemřela před třemi lety.
Sophy nakonec souhlasí se sňatkem, když jí Julian slíbí, že se jí tři měsíce po svatbě ani nedotkne. Věří, že za tu dobu by si mohli najít k sobě cestu a zamilovat se.
Děj se komplikuje se Sophyným tajemstvím, když se snaží vypátrat svůdce své mrtvé sestry. O Sophy se zajímá muž, který nemá dobrou pověst a Julian musí být neustále ve střehu.
Kniha se dobře četla, mám ráda historické romance s dobrým koncem.

Žampion
22.07.2024 5 z 5

Já prostě jsem cílová skupina této autorky. Bylo to zase úžasné. Historická romance s náznakem erotiky. Za mě velké ANO.

uzivatel4895
28.10.2023

V slovenskom vydaní má kniha názov Čierny prsteň

Kniha Čierny prsteň v seznamech