Cigánska nevesta přehled

Cigánska nevesta
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521547/bmid_ciganska-nevesta-5ya-521547.jpg 4 263 263

Případy Eleny Blancové série

1. díl >

Niekoľko dní predtým, ako sa mala polovičná Cigánka Susana Macaya vydávať, nájdu jej brutálne umučené telo. Rovnakým spôsobom prišla pred siedmimi rokmi o život aj jej sestra Lara, no vrah už sedí vo väzení. Existujú preto len dve možnosti: buď má nasledovníka, alebo je muž odsúdený za Larinu vraždu nevinný. Ak chce komisárka Elena Blanco zistiť, kto zavraždil Susanu, musí sa ponoriť do zložitého sveta cigánskej kultúry a nazrieť do najtemnejších zákutí ľudskej mysle.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Lindeni

La novia gitana, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cigánska nevesta. Přihlašte se a napište ho.

Dumicek
26.12.2024 4 z 5

Dobrá kniha, krátké kapitoly..příběh zajímavý, napínavý...nápad s červi hodně nechutný, brutální..kniha začíná být opravdu dobrá asi tak od poloviny, konec skvělý, ale připomíná mi jinou sérii. Každopádně jsem zvědavá na další díl.

Lka
12.12.2024 5 z 5

Audiokniha :
Tak to bylo super, napínavé od začátku až do konce. Jen jsem měla problémy se jmény a s interpretem. Načteno Pavlem Hromádkou, což mi vůbec nesedlo. Byla to škoda, ale mě to neodradilo a už se těším na další díl.

Dandulka
18.10.2024 5 z 5

Neotřelý a napínavý příběh, který se čte jedním dechem. Jelikož jsem už četla druhý díl, moc se těším na ten třetí.

Desetkrát a dost, Příchuť zla a další knižní novinky (42. týden)

15.10.2023

10 nejčtenějších knih (leden)

15.01.2023

Kniha Cigánska nevesta v seznamech