Cigaretka na dva tahy přehled

Cigaretka na dva tahy
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/373264/bmid_cigaretka-na-dva-tahy-tyw-373264.jpg 5 452 452

Uběhl přesně rok od vraždy Tibora Hakla – jedné z klíčových postav podsvětí. V obou případech sehrály důležitou roli Krauzovy kontakty s podsvětím. Občas se i detektivovi z oddělení vražd hodí podaření kamarádi z dětství. Naštěstí Tiborovu mrtvolu nikdo neobjevil, oficiálně se nevyšetřovalo, nikdo nepátral po souvislostech. Jedině Burger tušil, že mu jeho žák přerostl přes hlavu – když ne profesionálně, tak v riskování určitě. Ale v polovině devadesátých let se aktivizovalo nejen podsvětí, jeho metody se pokusili napodobit i jiní. V brutalitě vraždění amatéři za podsvětím nijak nezaostávali. Na jaře 1995 se mužům z oddělení vražd dostal na stůl případ řidiče dodávky – mladíka zastřelili a upálili v autě. Hrozná smrt, děsivé zohavení mrtvoly, závažný kriminální čin. Ale Krauze a Chosého netrápilo jen pátrání, také tentokrát přišel problém ruku v ruce s ještě větším…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cigaretka na dva tahy. Přihlašte se a napište ho.

vladimir5170
21.02.2025 4.5 z 5

Opět vynikající. Kniha v obou příběhových linií míří do vlastních policejních řad. Asi nic moc pro Krause a spol. Kniha má zajímavé zápletky, má spád, má humor. Jediné, co mne zarazilo je množství překlepů v knize. To samozřejmě nemá na průběh děje vliv, ale je to první kniha DD (četl jsem 20+), kde jsem si tolika překlepů všiml.

Lucciella_L
10.01.2025

Moje prvotina od Dominika Dána.
Detektivové vyšetřují případ, kdy někdo brutálně zavraždil mladého zástupce jedné firmy, který převážel hotovost.
Vedle toho je policejní škola, v jejímž skladě je uskladněno větší množství zabavených drog - jenže zájemců je dost.... a tak se rozjíždí i série úmrtí, kdy narkomané umírají kvůli špatnému namíchání drog.
Ale co by to bylo za detektivku, když se policie nedopátrala vraha. A nebo snad to není podmínkou každé knížky?

TerkinKnižnySve
27.11.2024 5 z 5

Tentoraz sa dostávame v lúpežnemu prepadnutiu spojenemu s vraždou.

Hneď od začiatku mi bolo jasné, že tyto blázni to nejako pokašlú a niejto za to zaplatí životom.

Ale, že až takto brutálne - chudák

Ale som rada, že odhalenie toho kto to urobil sme zistili až na samom konci.

Chlapci s vraždárskej partie mi tentoraz akosika nešli po chuti, mám pocit, že samotný pripad sa mi čítal lepšie ako pasáže s nimi. Ani som sa moc nenasmiala...

Ale jasné, nemôžu byť stale veselá kopa a hlavne ked tieň mafie na nich bliká s každej strany.

Teším sa na ďalšiu časť, čo nam autor prinesie

Kniha Cigaretka na dva tahy v seznamech

v Mé knihovně187x

Dominik Dán